Spájz (2017. 02. 22. 09:00 - 12:00) - Karc FM

Spájz (2017. 02. 22. 09:00 - 12:00) - Karc FM

2017. február. 22. 09:00 - 12:00
Az emberiség korán felfedezte az édes ízt a gyümölcsökben, gyökerekben, de a cukorrépából és a cukornádból készített fehér cukor megjelenésével megjelent a nagyon magas energiabevitel lehetősége. Tényleg annyira káros a cukor? Valóban növeli a krónikus betegségek rizikóját? Megoldás lehet-e teljes száműzése az étrendünkből? És mi a helyzet az nád- nyírfa- és barnacukorral, az édesítőszerekkel, a mézzel? Édes téma a Spájzban szerdán délelőtt! Várja Önöket Petz Margó.


Előző adások

2017. február 15. Spájz
2017. február 16. Spájz
2017. február 17. Spájz
2017. február 19. Spájz
2017. február 20. Spájz
2017. február 21. Spájz