Spájz (2021. 04. 13. 09:00 - 12:00) - Karc FM

Spájz (2021. 04. 13. 09:00 - 12:00) - Karc FM

2021. április. 13. 09:00 - 12:00
Egy régi módszer, aminek segítségével nagyszüleink tartósították a zöldségeket, és aminek napjainkban is egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak. Önök hallottak már a fermentálásról? Ha nem, akkor tartsanak velünk kedden délelőtt. A Spájzban annak is utánajárunk, hogy a kovásszal készült péksütemények milyen jótékony hatású baktériumokat tartalmaznak. 9 óra után Csesznák Anikó számít a figyelmükre.





Előző adások

2021. április 5. Spájz
2021. április 6. Spájz
2021. április 7. Spájz
2021. április 8. Spájz
2021. április 9. Spájz
2021. április 12. Spájz