Spájz - Karc FM

Spájz - Karc FM

2022. június. 9. 09:00 - 12:00
Porok, granulátumok, tasakos levesek, energiaszeletek: merre tart az élelmiszeripar? A laboratóriumban fejlesztett húsé és a magtejeké a jövő? Milyen alapanyagokból készülnek korunk fogásai? Már a zöldségben sincs annyi vitamin, a tanyasi csirke sem a régi, a kekszek pedig tele vannak adalékkal – mondjuk sokszor. Egyáltalán lehet-e ma egészségesen táplálkozni? Melyek a klímaváltozás adta kihívások? Erről is szól a csütörtöki Spájz, 9 órától Bóna Judit számít figyelmükre.



Előző adások

2022. június 1. Spájz
2022. június 2. Spájz
2022. június 3. Spájz
2022. június 6. Spájz
2022. június 7. Spájz
2022. június 8. Spájz